Zilele porților deschise Dacia Service

Înscrie-te la Zilele porților deschise între 4 și 6 octombrie 2018

Vino la Zilele Porților Deschise Dacia Service, între 4 și 6 octombrie, și primești CADOU un contract de asistență rutieră pentru un an.*

Contractul de asistență rutieră are valabilitatea de 1 an din momentul emiterii contractului cu ajutorul aplicației A24 disponibila la Reparatorii Autorizați participanți la Campanie.

Prestațiile aferente Produsului Assistance Revolving ales (Gold Europe Turisme sau Gold Europe Utilitare*) pot fi solicitate de CLIENT începând cu 48 ore de la semnarea Contractului şi înregistrarea Contractului pe platforma dedicată.

Asistența Rutieră Assistance Revolving oferă soluții de mobilitate în caz de pană imobilizantă a mașinii aflate sub contract Assistance Revolving survenită în timpul deplasării atât pe teritoriul României, cât si în țări din Europa**.

In caz de pană imobilizantă, din cauza defectelor mecanice sau în urma unui accident, beneficiezi, pentru un an de zile, de:

 • depanare sau tractare pana la cel mai apropiat Reparator autorizat Dacia daca intervenția de depanare durează mai mult de 30 de minute 
 • transport pana la domiciliu 
 • vehicul de înlocuire
 • cazare 
 • decontare costuri pentru recuperarea vehiculului reparat

Mașina este eligibilă dacă:

 • este marca Dacia, înmatriculat în Romania, având inspecția tehnica periodica (ITP) efectuata atât la momentul completării Contractului, cât si pe toata perioada de valabilitate a acestuia.
 • are masa maxima admisa a ansamblului 3500 kg, lungimea maxima 7000 mm, înălțimea maximă 2400 mm.
 • are vârstă cuprinsa între 0 ani si 10 ani, indiferent daca se afla sau nu în perioada de garanție legală/comercială ori daca beneficiază sau nu de un contract tip garanție extinsa (ex. Dacia Extenso).
 • nu are modificări care nu sunt acceptate de legislația circulației rutiere din Romania sau pentru care nu s-a obținut autorizația producătorului
 • nu este utilizat în alte scopuri decât cele de deplasare (ex. competiții moto-sportive)
 • nu este utilizat ca taxi, ambulanță, școală de șoferi, poliție, pompieri, rent-a-car.

*Contractul Gold Europe Turisme este destinat mașinilor având cel mult șase locuri așezate în plus față de locul așezat al conducătorului auto, iar Contractul Gold Europe Utilitare este destinat mașinilor având mai mult de șase locuri așezate în plus față de locul așezat al conducătorului si care sunt utilizate în scopuri de transport marfa/persoane.

**Albania, Andora, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia (partea europeană şi asiatică), Ucraina, Ungaria, Vatican.

În plus, clienții care participă la eveniment, primesc 1 L de ulei motor Dacia Oil 5W30 gratuit.**

* Contract gratis de asistenta rutiera Assistance Revolving GOLD Europe Turisme și GOLD Europe Utilitare pentru vehiculele eligibile cu vârsta până în 10 ani, pentru toți clienții care se înscriu pana la data de 06 octombrie, inclusiv, la campanie pe pagina dedicată Campaniei pe site-ul www.serus-dacia.ro sau se înscriu pe loc, la Reparatorul Autorizat participant. Contractul de asistență rutieră are valabilitatea de 1 an din momentul emiterii contractului cu ajutorul aplicatiei A24 disponibila la Reparatorii Autorizaţi participanti la Campanie care au semnat deja sau vor semna, ȋnainte de ȋnceperea Campaniei, Contractul de agent pentru intermediere contracte de asistenţă rutieră Assistance Revolving, anexate prezentei proceduri.

**1 L de ulei motor Dacia Oil 5W30 gratuit, ȋn limita stocului disponibil, pentru toți clienții care se inscriu pana la data de 06 octombrie, inclusiv, la campanie pe pagina dedicată Campaniei pe site-ul www.serus-dacia.ro sau se înscriu pe loc in ziele campaniei.

Detalii în Regulament.

 

promotie.php