Service

Dacia Asistență

Inaugurat în Bucureşti la 28 octombrie 2002, serviciul Dacia Asistenţă este acum o prezenţă deja obişnuită pe întreg teritoriul României.

Obiectivul serviciului este depanarea pe loc (punerea în stare de funcţionare) a autoturismelor şi vehiculelor utilitare de până la 3,5 tone, rămase în pană imobilizantă. Când depanarea pe loc nu este posibilă, automobilele de orice marcă de până la 2 tone pot beneficia de tractare până la cel mai apropiat service agreat Dacia, sau până la adresa preferată de client.

Având în prezent 80 de parteneri autorizaţi distribuiţi în România, un echipaj de depanare sau tractare poate ajunge în medie în aproximativ 50 minute la automobilele aflate în pană. Acest timp poate fi diferit în funcţie de distanţa şi condiţiile de trafic. Serviciile Dacia Asistenţă se obţin gratuit dacă incidentul care a generat pana imobilizantă este acoperit de garanţia vehiculului Dacia.

Pentru a beneficia de acest serviciu sau pentru a afla mai multe informaţii suna la orice oră la 0248 500 500*, sau scrie-ne la vocea.clientului@daciagroup.com

Suna-ne Scrie-ne