Noua Dacia Spring

100% ELECTRIC. EXCLUSIV PENTRU TOȚI.
De la
20.900 €*
cu TVA
Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
CERE OFERTA
Dacia Stepway

MAI MULT DECÂT O SIMPLĂ MAȘINĂ DE ORAȘ

Noua Dacia Spring este o mașină de oraș care îmbină valorile fundamentale ale mărcii Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Te bucuri de o călătorie plăcută și silențioasă și de un confort inegalabil, atât în oraș, cât și în afara acestuia.

Alătură-te celor care se bucură ce cel mai accesibil autoturism electric de pe piață și plasează o precomandă! Dacia Spring este disponibilă de la 7.700 euro, prin Programul RABLA PLUS și Rabla CLASIC 2021.

CEL MAI ACCESIBIL MODEL ELECTRIC DE PE PIAȚĂ!

Dacia Stepway

O nouă revoluție DACIA

Accesibil, robust, spațios…și electric, noul Spring Electric este un vehicul de oraș care îmbină valorile de bază ale brand-ului Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Pentru călătoriile tale în oraș și în apropiere, descoperă plăcerea unei deplasări rafinate și silențioase, fără zgomote provenite de la motor și alte vibrații neplăcute.

Cu o baterie de 27,4 KWh și nu motor electric de 33 kW (45 CP), Dacia Spring permite obținerea unei autonomii de 230 km WLTP și 305 km WLTP urban. Poți merge în oraș până la 6 zile, fără să trebuiască să încarci bateria vehiculului!

Electric, fără griji!

Vrei să iei o pauză? Nimic mai ușor! Încarcă noul Spring Electric acasă, la o priză obișnuită sau instalează un Wallbox, pentru o încărcare rapidă, în 4 ore și 27 de minute. Te grăbești? Cu încărcătorul CC (disponibil opțional), poți încărca bateria până la 80% în numai 50 de minute, la o stație de încărcare rapidă.

Vrei să prestabilești temperatura în habitaclu, să verifici încărcarea bateriei sau să pornești/oprești încărcarea? Folosește MY Dacia și gestionează de la distanță autonomia, pentru un plus de confort și simplitate.

Dacia Stepway
Dacia Stepway

Design inovator

Ești pregătit să faci față agitației urbane? Linii puternice, dimensiuni compacte, semnătură luminoasă Dacia cu design nou, bare de pavilion, jante de 14”, din aliaj ușor, cu aspect diamantat, scut de protecție spate și gardă mare la sol. Noul Spring Electric îmbină agilitatea unui vehicul de oraș cu robustețea unui SUV și se remarcă prin aspectul modern.

Dacia Spring Electric este compactă, dar este și spațiosă, cu 4 locuri generoase și un interior modular. De asemenea, oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa sa, cu un portbagaj spațios și banchetă spate rabatabilă. Atât de inteligent!

O experiență plăcută la bord

Mai ușor de condus și cu o manevrare simplificată în viața de zi cu zi - echipamentele Dacia sunt proiectate pentru a oferi o experiență la bord practică și confortabilă. Acestea includ sistemul multimedia MEDIA NAV cu ecranul tactil de 7” ce permite conectarea prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ pentru smartphone-urile compatibile, precum și prin Bluetooth®, ecran color de 3,5” pentru șofer, senzori de parcare spate și cameră video spate, servodirecție electrică, geamuri electrice față și spate, închidere centralizată cu telecomandă, aer condiționat etc.

Dacia Stepway