Dacia Spring

DACIA Spring

Revoluție electrică
De la
20.800 €
cu TVA
Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
CERE OFERTA
Dacia Spring

AUTOTURISM DE ORAȘ 100% ELECTRIC

Dacia Spring este o mașină de oraș care îmbină valorile fundamentale ale mărcii Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Te bucuri de o călătorie plăcută și silențioasă și de un confort inegalabil, atât în oraș, cât și în afara acestuia.

Dacia Spring se remarcă printr-un stil dinamic și o motorizare 100% electrică. Acest vehicul dispune de toate calitățile specifice mărcii Dacia pentru un plus de fiabilitate în utilizarea zilnică.

CEL MAI ACCESIBIL MODEL ELECTRIC DE PE PIAȚĂ!

Dacia Spring
Încăpător pentru 4 adulți

Călătorește în condiții de confort, singur sau împreună cu 2 sau 3 pasageri la bordul modelului Dacia Spring!

Dacia Spring
Volum portbagaj 290 l*

Dacia Spring oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa sa, având un portbagaj spațios și o banchetă spate rabatabilă.

Dacia Spring
Dacia Spring îmbină spațiul și modularitatea cu o gamă de soluții de depozitare inteligente care îți permit să ai totul la îndemână.
Dacia Spring
Media Nav*

Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, multimedia. Găsești toate funcțiile de care ai nevoie pe ecranul cu diagonala de 7″. Dacă vrei să asculți muzica preferată, conectează-ți smartphone-ul prin Bluetooth® sau la porturile USB. Când ai nevoie să încarci bateria mașinii, folosește navigația pentru a merge la cea mai apropiată stație de încărcare.

Dacia Spring
Redare interfață telefon pe ecranul multimedia

Utilizează aplicațiile preferate, fără să-ți abați privirea de la drum! Cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, ecranul smartphone-ului este afișat cu ușurință pe ecranul tactil de 7″.

Dacia Spring
Mod Eco

În modul ECO poți maximiza autonomia prin optimizarea automată a unora dintre funcțiile vehiculului.

Dacia Spring
Frânare cu recuperarea energiei

Sporește autonomia în timpul deplasării! Frânarea cu recuperarea energiei încarcă bateria cu energia recuperată în timpul frânărilor și decelerărilor. Astfel poți merge mai mult până la următoarea încărcare!

DESCOPERĂ

Motorizări disponibile

ESSENTIAL EXTREME
Electric 45
de la
20.800 EUR
Cere oferta
Dacia Spring
Electric 65
Dacia Spring
de la
22.450 EUR
Cere oferta