DACIA LOGAN

Confort, design, siguranță și tehnologie
De la
13.400 €
cu TVA
Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
CERE OFERTA
Dacia Stepway
DESIGN

SEDAN MODERN, DE FAMILIE

Cu o siluetă modernă și o parte față redesenată, evidențiată de sigla mărcii în formă de Y și de farurile cu LED, Dacia Logan se remarcă prin designul complet revizuit. Acesta dispune de echipamente practice, un portbagaj generos și unul dintre cele mai spațioase habitacluri la clasa din care face parte, pentru ca toți membrii familiei să se bucure de cea mai bună experiență la bord.

Dacia Stepway
ECHIPAMENTE

Echipat optim pentru a-ți ușura activitatea

Dacia Stepway

Think big!

Călătorește în cele mai bune condiții, cu echipamente proiectate pentru a-ți ușura sarcinile zilnice. Planșă de bord ergonomică, cotieră centrală cu compartiment de depozitare și frână electrică de parcare, servodirecție asistată nouă, reglaje scaun șofer, aer condiționat automat și card mâini libere etc.

Perfect potrivit pentru vacanță! Noul Logan este conceput pentru a face față nevoilor întregii familii, cu un habitaclu foarte confortabil, măsuțe rabatabile pe spătarele scaunelor din față și portbagaj spațios, cu deschidere automată. Ai nevoie de mai mult spațiu? Rabatează bancheta și bucură-te de un spațiu de încărcare mărit, ușor de organizat cu ajutorul kit-ului special de organizare pentru portbagaj.

Dacia Stepway

Tot ce aveți nevoie!

Suntem tot timpul în frunte, cu ajutorul sistemelor de asistență pentru șofer, proiectate pentru a vă proteja pe durata călătoriei:

  • Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
  • E-call (apel de urgență automat)
  • Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
  • Detector de unghi mort
  • Asistență la pornirea din rampă
  • Frână de parcare electronică
  • Cruise control - limitator de viteză
  • Servodirecție asistată electric
Dacia Stepway

Tehnologie modernă

Obține toate informațiile de care ai nevoie, fără a-ți abate privirea de la drum. Utilizează ecranul central cu diagonala de 8”, pentru a afișa ecranul smartphone-ului prin intermediul sistemului Media Nav compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigație GPS, multimedia, etc. Conectează smartphone-ul cu ușurință, cu ajutorul conexiunii Bluetooth® sau a portului USB..

MOTORIZĂRI EFICIENTE

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

Noul Logan
TCe 100 ECO-G
ECO-G: alegerea inteligentă pentru Dacia!

Logan este acum disponibil cu motorizarea Dacia care funcționează cu 2 tipuri de combustibil, benzină și GPL: ECO-G. Cu instalație GPL din fabrică, această soluție fiabilă, ușor de utilizat, accesibilă și economică ajută la reducerea consumului de carburant și emisiilor de CO2. Și asta nu e tot! Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă standardele Euro 6 în vigoare, noul Logan îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90
Foarte funcțional

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo modern, cu 3 cilindri și 90 CP permite controlul consumului de carburant și limitarea emisiilor de CO2, fără a neglija plăcerea condusului. Datorită lanțului de distribuție puteți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere.

TCe 90 CVT
Confortul deplasării

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT 2, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

SCe 65
Economii

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic, cu 3 cilindri, de 65 CP este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul noului Logan. De asemenea, lanțul de distribuție permite reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat de nădejde în exploatarea zilnică.

DIMENSIUNI DACIA LOGAN
Dimensiuni
Dimensiuni
Dimensiuni
DESCOPERĂ

Motorizări disponibile

Comfort
TCe 90
de la
13.400 EUR
Cere oferta
TCe 90 MT6
de la
13.600 EUR
Cere oferta
TCe 90 CVT
de la
14.500 EUR
Cere oferta
ECO-G 100
de la
14.100 EUR
Cere oferta

Toate prețurile sunt exprimate în Euro și includ TVA. Garanție 3 ani sau 100.000 de km.