DACIA SANDERO

Un nou hatchback contemporan și robust
De la
13.150 €
cu TVA
Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
CERE OFERTA
Dacia Stepway
DESIGN

AUTOMOBILUL DE ORAȘ MODERN ȘI ROBUST

Cu o siluetă robustă și o parte față redesenată, evidențiată de sigla mărcii în formă de Y și de farurile cu LED, Dacia Sandero se remarcă prin designul complet revizuit. Cu unul dinte cele mai spațioase interioare la clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute.

Dacia Sandero
ECHIPAMENTE

Echipat optim pentru a-ți ușura activitatea

Dacia Sandero

Bucură-te de o călătorie foarte confortabilă!

Ești pregătit să pleci la drum? Bucură-te de o pornire fără efort, cu ajutorul cardului hands-free. Urcă la bord și descoperă echipamentele moderne, proiectate cu grijă, pentru a maximiza confortul: direcție servoasistată electric, reglaje scaun șofer și volan, planșă de bord cu design nou, care permite centralizarea tuturor comenzilor principale ale Noului Sandero. Totul se află la îndemână!

Sistemul de aer condiționat automat permite setarea temperaturii, pentru a beneficia de confort termic optim pe durata călătoriei. Farurile cu LED ale Noului Sandero se aprind automat și asigură vizibilitate îmbunătățită, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Dacia Stepway

Toate sunt pregătite pentru a te ajuta!

Sistemele de asistență pentru șofer te ajută pe durata călătoriei, te protejează și îți fac fiecare drum mai plăcut:

  • Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
  • E-call (apel de urgență automat)
  • Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
  • Detector de unghi mort
  • Asistență la pornirea din rampă
  • Frână de parcare electronică
  • Cruise control - limitator de viteză
  • Servodirecție asistată electric
Dacia Stepway

Tehnologie modernă

Cu sistemul Media Control și conexiune pentru telefon Bluetooth® integrată, puteți controla sistemul audio de la volan și accesa cu ușurință sistemul de navigație preferat, instalat pe telefon. Pentru un plus de comoditate puteți, de asemenea, conecta și afișa interfața radioului de pe ecranul telefonului, cu ajutorul aplicației Dacia Media Control.

MOTORIZĂRI EFICIENTE

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

Noul Sandero
TCe 100 ECO-G
ECO-G: alegerea inteligentă pentru Dacia!

Dacia Sandero este acum disponibil cu motorizarea Dacia care funcționează cu 2 tipuri de combustibil, benzină și GPL: ECO-G. Cu instalație GPL din fabrică, această soluție fiabilă, ușor de utilizat, accesibilă și economică ajută la reducerea consumului de carburant și emisiilor de CO2. Și asta nu e tot! Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă standardele Euro 6 în vigoare, noul Sandero îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90
Foarte funcțional

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo modern, cu 3 cilindri și 90 CP permite controlul consumului de carburant și limitarea emisiilor de CO2, fără a neglija plăcerea condusului. Datorită lanțului de distribuție puteți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere.

TCe 90 CVT
Confortul deplasării

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT 2, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

SCe 65
Economii

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic, cu 3 cilindri, de 65 CP este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul noului Sandero. De asemenea, lanțul de distribuție permite reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat de nădejde în exploatarea zilnică.

DIMENSIUNI DACIA SANDERO
Dimensiuni
Dimensiuni
Dimensiuni
DESCOPERĂ

Motorizări disponibile

Comfort
TCe 90
de la
13.150 EUR
Cere oferta
TCe 90 CVT
de la
14.250 EUR
Cere oferta
ECO-G 100
de la
13.850 EUR
Cere oferta

Toate prețurile sunt exprimate în Euro și includ TVA. Garanție 3 ani sau 100.000 de km.