NOUL SANDERO STEPWAY

Noul Sandero STEPWAY în detaliu
De la
12.700 €
cu TVA
Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
CERE OFERTA
Dacia Stepway
DESIGN

CROSSOVERUL MODERN ȘI ROBUST

Profil impresionant, linii orizontale fluide, lumini noi, specifice, în formă de Y și gardă la sol supraînălțată. Noul Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet redesenat, păstrându-și în același timp stilul de crossover. Bucură-te de un habitaclu funcțional și spațios, pentru a putea porni la drum într-un confort deplin.

Dacia Sandero
ECHIPAMENTE

Echipat optim pentru a-ți ușura activitatea

Dacia Sandero Stepway

Echipat cu funcții inteligente

Călătorește în cele mai bune condiții posibile, în fiecare zi. Echipamentele moderne sunt proiectate pentru a-ți face viața mai ușoară la bordul noului Sandero Stepway: card hands-free, cotieră centrală cu compartiment de depozitare și frână de parcare electronică.

Cu o gardă la sol supraînălțată, poți aborda cu ușurință diferite tipuri de drumuri. Beneficiază de un interior spațios și modular, cu banchetă rabatabilă și câștigă spațiu cu barele de pavilion modulabile.

Dacia Stepway

Tot ce aveți nevoie!

Mai versatil ca niciodată, relaxează-te la bordul noului Sandero Stepway, proiectat pentru a putea călători fără nicio grijă, cu echipamentele sale moderne:

  • Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
  • E-call (apel de urgență automat)
  • Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
  • Detector de unghi mort
  • Asistență la pornirea din rampă
  • Frână de parcare electronică
  • Cruise control - limitator de viteză
  • Servodirecție asistată electric
Dacia Stepway

Tehnologie modernă

Obține toate informațiile de care ai nevoie, fără să-ți abați privirea de la drum. Utilizează ecranul central cu diagonala de 8”, pentru a afișa ecranul smartphone-ului pe sistemul Media Nav compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigație GPS, multimedia, etc. Conectează smartphone-ul cu ușurință, cu ajutorul conexiunii Bluetooth® sau a portului USB.

MOTORIZĂRI EFICIENTE

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

Noul Sandero
TCe 100 ECO-G
ECO-G: alegerea inteligentă pentru Dacia!

Noul Sandero Stepway este acum disponibil cu motorizarea Dacia care funcționează cu 2 tipuri de combustibil, benzină și GPL: ECO-G. Cu instalație GPL din fabrică, această soluție fiabilă, ușor de utilizat, accesibilă și economică ajută la reducerea consumului de carburant și emisiilor de CO2. Și asta nu e tot! Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă standardele Euro 6 în vigoare, noul Sandero Stepway îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90
Foarte funcțional

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo modern, cu 3 cilindri și 90 CP permite controlul consumului de carburant și limitarea emisiilor de CO2, fără a neglija plăcerea condusului. Datorită lanțului de distribuție puteți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere.

TCe 90 CVT
Confortul deplasării

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT 2, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

SCe 65
Economii

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic, cu 3 cilindri, de 65 CP este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul noului Sandero Stepway. De asemenea, lanțul de distribuție permite reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat de nădejde în exploatarea zilnică.

DIMENSIUNI NOUL SANDERO STEPWAY
Dimensiuni
Dimensiuni
Dimensiuni
DESCOPERĂ

Motorizări disponibile

Essential Comfort
TCe 90
de la
12.700 EUR
Cere oferta
de la
13.600 EUR
Cere oferta
TCe 90 CVT
de la
13.800 EUR
Cere oferta
de la
14.700 EUR
Cere oferta
Ego-G 100
de la
13.000 EUR
Cere oferta
de la
13.900 EUR
Cere oferta

Toate prețurile sunt exprimate în Euro și includ TVA. Garanție 3 ani sau 100.000 de km.