Afla daca Jogger Hybrid este o masina potrivita stilului tau de viata

Noul Dacia Jogger pare ca este cel mai bun vehicul de familie, care preia caracteristici din toate celelalte categorii de masini: lungimea unui break, spatiul unui monovolum si aspectul robust al unei masini de teren. Tuturor acestor caracteristici i s-a adaugat acum si componenta de eficienta, prin lansarea primei versiuni hibride in gama Dacia. Jogger Hybrid 140 ofera soferilor tot ce este mai bun din mai multe categorii de autovehicule. 

Este o masina ce starneste un interes tot mai mare, atat datorita aspectul sau inedit, cat si a solutiilor tehnice adoptate. Citeste in continuare articolul si afla de aici ce ofera acest autovehicul modern, marca Dacia. 

Despre Jogger Hybrid - O masina dinamica, sigura si economica 

Pe masura ce tot mai multi producatori auto au facut treptat trecerea catre electrificare, Dacia nu a ramas in urma si a venit pe piata in debutul acestui an cu noul Jogger Hybrid. 

Acest pas mare in evolutia producatorului autohton este completat si de noul logo, care se regaseste pe grila noului Jogger. Acest este finisat intr-un alb lucios distinctiv, pentru a putea iesi cat mai usor in evidenta.  

Jogger ofera suficient spatiu pentru pana la 7 pasageri. Chiar si cu toate cele sapte scaune in uz, raman 160 de litri de spatiu in portbagaj, ceea ce este suficient pentru cateva bagaje mici. In cazul in care trebuie transportare obiecte voluminoase, scaunele din spate pot fi rabatate, iar masina ramane cu 5 locuri si un volum de incarcare care creste pana la 708 litri. 

De asemenea, exista mult spatiu de depozitare in interior, cu locasuri in usi si suporturi pentru pahare intre scaune. Deoarece este dotata cu o frana de mana electrica, Dacia Jogger permite includerea unei cotiere pentru sofer, cu spatiu suplimentar de depozitare. 

Jogger  are un afisaj digital de 7 inchi, care prezinta diverse informatii, inclusiv date despre grupul de propulsie utilizat. Este dotat cu  Android Auto si Apple CarPlay. Dacia Jogger ofera, de asemenea, un suport pentru telefon la indemana, cu un port de incarcare USB chiar in spatele acestuia.  

Pe langa design-ul desavarsit, Jogger Hybrid este o masina care impresioneaza prin calitatile de rulare. Sistemul de propulsie avansat combina un motor pe benzina de 1,6 litri cu doua motoare electrice si o baterie de 1,2 kWh, care nu trebuie conectata la priza, datorita tehnologiei inteligente de franare regenerativa. 

Dacia Jogger  porneste intotdeauna in modul complet electric. In mediile urbane, poate calatori in modul EV pana la 80% din timp, ceea ce o face cu 40% mai eficienta din punct de vedere al consumului, comparativ cu un autovehicul avand motorizare pe benzina. 

Puterea totala livrata este de 140 CP, ceea ce face din aceasta cea mai puternica versiune a Jogger-ului de pana acum. Cutia sa automata inovatoare fara ambreiaj optimizeaza schimbarile de viteza si imbunatateste capacitatea de raspuns a masinii la acceleratie. Motorul pe benzina se activeaza rar la turatii mici. Comutarea intre motoare se face lin, fara ca soferul sa constientizeze acest lucru.  

Jogger Hybrid se conduce usor si ofera calatorii placute, datorita suspensiei sale, care absoarbe cu succes denivelarile de pe sosea si a numeroaselor functii ce usureaza condusul. 
Pe langa Jogger, la Serus Dacia gasesti si alte modele performante de autovehicule destinate calatoriilor lungi cu familia, inclusiv Dacia Duster. Ia legatura cu noi si te ajutam sa alegi masina care sa se potriveasca perfect stilului tau de condus!