Ghid esential despre Dacia Jogger, specificatii 2023

Dacia Jogger, cel mai recent model din gama Dacia, este o masina fiabila si practica, care poate face fata cu succes atat calatoriilor urbane, cat si traseelor de tip off-road 

Dacia Jogger 2023 este primul autoturism hybrid al producatorului autohton, ce are un design robust, masoara 4,54 m in lungime, 1,84 m latime, 1,69 m inaltime, are un ampatament de 2,89 m si o garda la sol de 20 de cm. Acestea sunt doar unele din cele mai importante cifre care se regasesc la capitolul Dacia Jogger specificatii. Citeste tot articolul si afla de aici multe alte informații importante despre caracteristicile acestui autoturism modern. 

Dacia Jogger specificatii importante 

In interior Dacia Jogger este spatioasa, fiind perfecta pentru 5 sau 7 pasageri, in functie de varianta aleasa.  

Acesta este un autovehicul performant, care transforma orice calatorie in una sigura, lipsita de griji. Siguranta este un capitol important pentru Dacia Jogger 2023, avand in vedere ca este un vehicul ideal pentru familie, asa ca este echipat cu: 

In ceea ce priveste exteriorul acestei masini, exista cateva caracteristici la capitolul Dacia Jogger specificatii, care nu pot fi trecute cu vederea. Pe langa faptul ca are un design robust si sport, cu o grila frontala indrazneata si faruri LED, masina are jante din aliaj de 16 inchi cu anvelope utile pentru toate tipurile de teren, ceea ce ofera o tractiune excelenta pe orice tip de suprafata. 

Dacia Jogger prezinta 2 tipuri de motorizari: ECO-G 100  și TCe 110.  

Dacia Jogger hibrid motorizare 

In premiera, Dacia vine in atentia clientilor cu un model Jogger hibrid.  

Acesta este echipat cu un motor pe benzină cu 4 cilindri de 1,6l și 90 CP, si două motoare electrice, cu ajutorul carora puterea creste la 140 CP.  Masina are o cutie de viteze automată electrificată, cu 6 trepte.  

Circa 80% din drumurile urbane pot fi realizate in modul electric, iar plecarea de pe loc se face intotdeauna in modul 100% electric. Astfel, Dacia Jogger are un consum mediu de 4,9 l/ 100km. 

Dacia Jogger 2023 - Masina cu care poti innopta oricand in natura 

Ceea ce este interesant este ca acest model de Dacia Jogger poate fi configurat si intr-o varianta Camper, deoarece poate veni la pachet cu numeroase accesorii, cu ajutorul carora poti transforma autovehiculul intr-un spatiu sigur si confortabil, in care sa innoptezi oriunde. 

Iata din ce este formata lista cu accesorii Dacia Jogger, care te pot ajuta sa campezi in natura: 

In concluzie, acestea sunt cele mai esentiale informatii din zona Dacia Jogger specificatii, pe care este bine sa le cunosti! In cazul in care te pregatesti sa cumperi o masina si iti doresti sa te mai interesezi si cu privire la alte modele cu care sa explorezi natura, iti recomandam Dacia Duster! Afla mai multe despre acest autovehicul din articolele de pe blogul Serus Dacia!