Descoperă...

Dacia Spring Electric

De la
7.700 €*
cu TVA
ÎNSCRIE-TE PE LISTA DE AȘTEPTARE
Dacia Stepway

PRIMUL VEHICUL ELECTRIC ACCESIBIL!

Pe baza experienței acumulate în ultimii 10 ani din poziția de lider pe care Groupe Renault o ocupă în domeniul mobilității electrice, Dacia Spring Electric marchează începutul unei noi ere privind mobilitatea electrică accesibilă tuturor.

Alătură-te celor care se bucură ce cel mai accesibil autoturism electric de pe piață și plasează o precomandă! Dacia Spring este disponibilă de la 7.700 euro, prin Programul RABLA PLUS și Rabla CLASIC 2021.

Mulțumim tuturor celor ce au înregistrat o precomandă pentru Noua Dacia Spring. Datorită succesului enorm de care s-a bucurat acest model, vă informăm că temporar precomenzile sunt închise.

Vă recomandăm înscrierea pe lista de așteptare pentru a fi contactați cât mai curând de către un agent.

CEL MAI ACCESIBIL MODEL ELECTRIC DE PE PIAȚĂ!

Dacia Stepway

O nouă revoluție DACIA

Accesibil, robust, spațios…și electric, noul Spring Electric este un vehicul de oraș care îmbină valorile de bază ale brand-ului Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Pentru călătoriile tale în oraș și în apropiere, descoperă plăcerea unei deplasări rafinate și silențioase, fără zgomote provenite de la motor și alte vibrații neplăcute.

Cu o baterie de 27,4 KWh**** și nu motor electric de 33 kW (45 CP), Dacia Spring permite obținerea unei autonomii de 230 km*** WLTP și 305 km WLTP City. Poți merge în oraș până la 6 zile, fără să trebuiască să încarci bateria vehiculului!

Electric, fără griji!

Vrei să iei o pauză? Nimic mai ușor! Încarcă noul Spring Electric acasă, la o priză obișnuită sau instalează un Wallbox*****, pentru o încărcare rapidă, în 4 ore și 27 de minute. Te grăbești? Cu încărcătorul CC (disponibil opțional), poți încărca bateria până la 80% în numai 50 de minute, la o stație de încărcare rapidă.

Vrei să prestabilești temperatura în habitaclu, să verifici încărcarea bateriei sau să pornești/oprești încărcarea? Folosește MY Dacia și gestionează de la distanță autonomia, pentru un plus de confort și simplitate.

Dacia Stepway
Dacia Stepway

Design inovator

Ești pregătit să faci față agitației urbane? Linii puternice, dimensiuni compacte, semnătură luminoasă Dacia cu design nou, bare de pavilion, jante de 14”, din aliaj ușor, cu aspect diamantat, scut de protecție spate și gardă mare la sol. Noul Spring Electric îmbină agilitatea unui vehicul de oraș cu robustețea unui SUV și se remarcă prin aspectul modern.

Dacia Spring Electric este compactă, dar este și spațiosă, cu 4 locuri generoase și un interior modular. De asemenea, oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa sa, cu un portbagaj spațios (280 l**) și banchetă spate rabatabilă. Atât de inteligent!

O experiență plăcută la bord

Mai ușor de condus și cu o manevrare simplificată în viața de zi cu zi - echipamentele Dacia sunt proiectate pentru a oferi o experiență la bord practică și confortabilă. Acestea includ sistemul multimedia MEDIA NAV cu ecranul tactil de 7” ce permite conectarea prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ pentru smartphone-urile compatibile, precum și prin Bluetooth®, ecran color de 3,5” pentru șofer, senzori de parcare spate și cameră video spate, servodirecție electrică, geamuri electrice față și spate, închidere centralizată cu telecomandă, aer condiționat etc.

Dacia Stepway

* Preț valabil prin Programul RABLA PLUS și Rabla CLASIC 2021.

** În curs de certificare.

*** Ciclul complet WLTPeste standardizat. Include 57% parcurs urban, 25% parcurs interurban și 18% autostradă.

**** Stația Wallboxde încărcare la domiciliu trebuie montată de un specialist autorizat.

***** În condiții optime de încărcare