Dacia Logan

DACIA MANIFESTO

Descoperă esența viitorului
Dacia Logan

DESCOPERĂ ESENȚA VIITORULUI

Dacia prezintă ultimul său concept car: Manifesto este întruchiparea perfectă a valorilor mărcii Dacia. Este un vehicul simplu, cu un design robust și eco-smart, care va fi apreciat imediat de toată lumea.

Cu acest concept car, cultivăm spiritul de libertate, prin crearea unui mod ușor și accesibil de a ne bucura de aer curat, atât atunci când călătorim în interes de serviciu, cât și atunci când ne relaxăm.

Dacia Logan

Manifesto este un SUV decapotabil ultra-compact, astfel încât pasagerii să se poată conecta cu natura. Acest tovarăș de drum ușor și silențios pune accent pe agilitate și mai puțin pe viteză. Cu acest tip de vehicul poți aproviziona cu ușurință cabanele montane sau ajunge în locuri izolate.

Manifesto nu va fi disponibil pentru vânzare, dar include toate inovațiile Dacia, inclusiv cele existente deja pe unele dintre modelele noastre și care vor fi disponibile în curând pentru toată gama, cele care urmează să fie lansate și cele care explorează idei noi, ce vor fi dezvăluite în viitor.

Cu Manifesto, Dacia își reafirmă viziunea privind un vehicul simplu, cool, robust, accesibil și prietenos cu natura.

SIMPLU ȘI COOL

Soluții inteligente și accesibile, care îți satisfac nevoile. Atât de modern!

ROBUST ȘI OUTDOOR

Un design robust, de teren, care îți permite să ajungi oriunde dorești.

ECO-SMART

Pentru că la Dacia ecologia și eficiența
sunt inseparabile.

Modelele noastre răspund cerințelor tale, păstrându-și, în același timp, simplitatea clasică. Proiectăm soluții economice, flexibile și funcționale, care se concentrează pe ce contează mai mult: să răspundem cât mai bine cerințelor tale. Dacia înseamnă inteligent, accesibil și cool.

Inovațiile dacia actuale și viitoare

Dacia Logan
YouClip

YouClip permite fixarea cu ușurință a oricărui accesoriu în diferite poziții din interiorul autovehiculului. Această inovație va fi disponibilă pentru următoarea generație a modelului Duster și mai apoi pentru restul modelelor.

Dacia Logan
Folosește aplicațiile favorite în timpul călătoriei

Cu funcția „Utilizează dispozitivul propriu” eliminăm necesitatea utilizării unei tehnologii complicate și costisitoare. Nu mai ai nevoie de ecrane încorporate. Îți poți conecta smartphone-ul și accesa cu ușurință lumea ta digitală, aplicațiile și setările. Aceasta este o evoluție a sistemului actual Media Control.

Dacia Logan
Bateria

Imaginează-ți că ești într-o locație izolată și că ai nevoie de o baterie pentru încărcarea dispozitivelor. Acum le poți încărca, folosind încărcătorul detașabil pentru baterie!

Îți plac plimbările în natură? Ai ajuns unde trebuie. Vehiculele Dacia sunt practice, robuste și fiabile, indiferent de condițiile de drum. Lucrezi în exterior? Sau poate dorești doar să fii în armonie cu natura. Noul concept car Dacia este perfect potrivit pentru tine.

Dacia Logan
Scaune cu design inteligent

Husele scaunelor pot fi demontate și transformate foarte ușor în saci de dormit.

Dacia Logan
Un plafon multifuncțional

Plafonul multifuncțional este foarte util. Se rabatează și include bare de pavilion reglabile, care permit transportul bagajelor de tot felul. Acestea reprezintă o evoluție a barelor de pavilion multifuncționale, care echipează deja modelele Sandero Stepway sau Jogger.

Dacia Logan
Transport mai ușor al bagajelor

Capacitatea de transport este, de asemenea, foarte importantă. Pe lângă faptul că este mai ușor de încărcat, acest concept car este echipat cu un troliu, care permite manipularea și fixarea echipamentului. De asemenea, am proiectat un sistem de transformare a părții din spate a prototipului într-o masă sau banc de lucru.

Misiunea Dacia este de a dezvolta modele mai ecologice printr-un design modern, simplu și robust. Pentru a explora natura fără a polua, Manifesto are o amprentă de carbon extrem de redusă. Acest concept car ușor și economic lansează și inovații ingenioase, precum Starkle® sau anvelopele fără aer.

Dacia Logan
Reducerea greutății Manifesto

Acest concept car ultra-compact are un design minimalist, care permite reducerea consumului de energie, în acord cu progresele realizate de gama curentă de modele. Prin echiparea numai cu tehnologiile esențiale și cu motorizările cele mai adecvate, am reușit să reducem greutatea modelelor.

Dacia Logan
Starkle®

Dacia utilizează deja plastic reciclat în componența vehiculelor. Starkle® folosește și mai mult plastic reciclat, atât la nivelul pieselor ascunse, cât și la cel al pieselor vizibile ale vehiculului, inclusiv la exterior. Starkle® este un material compozit care poate avea în componență până la 20% plastic reciclat, fără a afecta durabilitatea, siguranța sau aspectul. Această inovație va fi lansată pe piață odată cu noua generație a modelului Duster.

Dacia Logan
Anvelope fără aer

Manifesto concept car este și o oportunitate de a explora anvelopa fără aer, potrivită pentru toate condițiile și suprafețele de deplasare, astfel încât să putem vorbi la trecut despre penele de cauciuc.