SERUS.RO

Duster Essential

OFERTA RABLA
De la
12.350 €
(TVA inclus)* prin Programul Rabla
De la 76 EUR/lună** TVA inclus prin Programul Rabla și Dacia Avantaj și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni
CERE OFERTA REZERVA UN TEST DRIVE
Dacia Sandero Stepway

Duster Essential TCe 100

Mai modern, Duster își reafirmă stilul de SUV veritabil, capabil să depășească orice obstacol, în plus beneficiezi de o reducere atractivă! Acum ai Duster Essential TCe 100, prin Programul Rabla.

Echipamente incluse:

  • ESP + ASR
  • Limitator de viteză
  • Computer de bord
  • Închidere centralizată
  • Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri
  • Senzor de lumină

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

* Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu., valabilă în perioada 1 - 31 decembrie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în Euro (la cursul de 4,8174 lei), și a următoarelor reduceri comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie: reducerea de 200 Euro (TVA inclus) aferanta campaniei promoționale Dacia Finanțare Decembrie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale în valoare de 200 euro (TVA inclus) pentru Duster Essential TCe 100. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Duster
ECHIPAMENTE

Confortabil pe orice tip de teren

Modern și robust, Duster este un SUV polivalent și un partener ideal în orice aventură.

Duster
Cardul „Mâini libere”

Funcția „Lumini de întâmpinare” te ajută să-ți găsești cu ușurință mașina prin aprinderea automată a farurilor, iar descuierea portierelor și pornirea motorului nu necesită introducerea unei chei în contact!
Disponibil la anumite variante de echipare.

Duster
Geamuri electrice

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Duster
Aer condiționat automat

Sistemul de aer condiționat automat îți asigură în permanență o ambianță ideală la bordul Daciei Duster.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Duster

Asistență la pornirea din rampă și sistem de asistență la coborâre

Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în completă siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji. Sistemul de asistență la coborâre menține o viteză redusă și constantă pentru a evita derapajele.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Camera Multiview

Camera Multiview îți permite să efectuezi orice manevre fără griji. Sistemul este activat de cuplarea treptei pentru mers înapoi sau prin apăsarea unui buton.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Duster
Direcție asistată electric

Manevrare ușoară atât în traficul urban, cât și pe teren accidentat. Dacia Duster se adaptează tuturor condițiilor de drum, pentru călătorii cât mai plăcute în orice situație.

Duster

Media Nav Evolution

Media Nav Evolution este un sistem simplu de utilizat prin intermediul ecranului tactil de dimensiuni mari și al comenzilor de la volan. Acest sistem include navigație, telefonie Bluetooth, radio, redare audio, mufe USB și jack și este completat de două difuzoare tweeter pe bord. Nu-i lipsește nimic!
Disponibil la anumite variante de echipare.

Duster
Dacia Plug&Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Duster
Priză de 12 V în spate

Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12V din spate.
Disponibil la anumite variante de echipare.