SERUS.RO

Logan MCV Seria Limitată Plus

OFERTA RABLA
De la
8.200 €
(TVA inclus)* prin Programul Rabla
De la 64 EUR/lună** TVA inclus prin Programul Rabla și Dacia Avantaj și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni
CERE OFERTA REZERVA UN TEST DRIVE
Dacia Duster

Logan MCV Seria Limitată Plus SCe 73

Cu un design modern și interior generos, Logan MCV Serie Limitată Plus îți va depăși toate așteptările. Acum ai Logan MCV Seria Limitată Plus SCe 73, prin Programul Rabla, la 8.200 € (TVA inclus)*.

Echipamente incluse

  • Aer condiționat cu reglare manuală
  • Proiectoare de ceață
  • Hill Start Assist
  • Închidere centalizată cu telecomandă pe cheie
  • Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului
  • Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming

* Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu., valabilă în perioada 1 - 30 noiembrie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în Euro (la cursul de 4,8174 lei), și a următoarelor reduceri comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie: reducerea de 150 Euro (TVA inclus) aferanta campaniei promoționale Dacia Finanțare Noiembrie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale în valoare de 0 euro (TVA inclus) pentru Logan MCV SL Plus SCe 73. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Maşina din imagine este cu titlu de prezentare. 

Dacia Logan MCV
ECHIPAMENTE

Echipat optim pentru a-ți ușura viața

Dacia Logan MCV

Geamuri electrice

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Logan MCV
Aer condiționat

Îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Logan MCV
Cotieră pentru șofer

Sandero este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Logan MCV

Asistență la pornirea din rampă

Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în totală siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji.

Dacia Logan MCV
Sistem de asistență la parcarea cu spatele și cameră retrovizoare

Senzorii de parcare din spate permit efectuarea manevrelor în siguranță și te avertizează prin semnale sonore cu privire la obstacole. La aceștia se poate adăuga o cameră retrovizoare.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Logan MCV
Computer de bord

Afișează informațiile esențiale legate de autovehicul și de călătorie.
Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Logan MCV

Media Nav Evolution

Media Nav Evolution este un sistem simplu și intuitiv și oferă numeroase funcții utile, accesibile prin intermediul ecranului tactil de 7 inchi (18 cm): navigație GPS, telefonie, radio și redare media prin Bluetooth®, mufe jack și USB. Android Auto™ și Apple Carplay™* sunt acum disponibile! Conectând telefonul la mufa USB, poți accesa cu ușurință aplicațiile din telefon, poți asculta sau dicta mesaje, prin intermediul ecranului tactil de la bord.
Disponibil la anumite variante de echipare.
* Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Dacia Logan MCV
Dacia Plug&Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și 4 boxe audio.
Disponibil la anumite variante de echipare.