Valoare tichet Rabla 2023 - Care este suma pe care o poti obtine in acest an?

In contextul preocuparilor generale pentru reducerea emisiilor poluante cauzate de autovehicule, reinnoirea parcului auto in fiecare tara este una dintre variantele cu efecte imediate si eficiente. In fiecare an, programele guvernamentale Rabla Clasic si Rabla Plus, derulate in Romania, scot din circulatie zeci de mii de masini mai vechi de 15 ani. Dacia este una dintre marcile care au o contributie importanta la reinnoirea parcului auto national. Modele precum Dacia Spring, Dacia Sandero sau Dacia Logan sunt prezente in topul vanzarilor prin programul Rabla si au oferte atractive si in 2023.   

Prin urmare, daca acum conduci o masina veche, poate a venit timpul sa o inlocuiesti cu un autoturism mai performant, cu care sa mergi in calatorii placute, sigure si confortabile. Citeste tot articolul si afla de aici ce valoare tichet Rabla 2023 poti obtine, astfel incat sa faci cea mai buna alegere. 

Valoare tichet Rabla 2023  - informatii esentiale 

Prin programul Rabla din acest an poti achizitiona unul dintre urmatoarele modele din oferta Serus Dacia: 

Fiecare dintre acestea sunt prezente in programul Rabla cu mai multe variante si configuratii, asa ca ai de unde alege autoturismul care sa se potriveasca perfect nevoilor si dorintelor tale. De exemplu, poti sa te orientezi fie spre Dacia Duster Extreme TCe 150, fie spre Dacia Duster Expression Eco-G 100. Decizia finala depinde in mare masura si de bugetul de care dispui.  

Cu ajutorul acestui program national, poti obtine diverse variante de prime, pe care le poti folosi in vederea achizitionarii uneia dintre masinile enumerate mai sus. In functie de mai multi factori, poti primi o valoare tichet Rabla 2023 care sa reprezinte chiar jumatate din suma totala a viitoarei masini. Atentie, insa, nu este permis ca valoarea tichetelor primite sa depaseasca 50% din pretul total al vehiculului.  

Ca sa intelegi mai bine care sunt voucherele pe care le poti castiga, ti-am pregatit o lista detaliata cu acestea. Iata care sumele pe care le poti primi, astfel incat sa obtii o valoare tichet Rabla 2023 substantiala pentru vehiculele cu combustie interna: 

In ceea ce priveste achizitionarea unei masini electrice, poti beneficia de urmatoarele sume prin programul Rabla Plus 2023: 

Asadar, poti sa te bucuri de o valoare tichet Rabla 2023 avantajoasa, mai ales daca renunti la doua masini vechi si te orientezi catre un model 100% electric. Inscrie-te in program si da startul la calatorii de nota 10, cu ajutorul unui autoturism nou si performant!